Leolux Callas eetkamerstoel

Creëer een unieke look met de Leolux Callas eetkamerstoel!

  • Vernoemd naar de legendarische operadiva
  • Keuze uit twee verschillende onderstellen
  • Zitkuip verkrijgbaar met maximaal twee materialen of kleuren

€ 665,00
Vanaf € 665,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Callas eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Design: Frans Schrofer De Callas eetkamerstoel is eigenaardig waardoor het een echte eyecatcher aan tafel is! Helemaal naar wens samen te stellen. Kies uit verschillende opties voor de voor- en achterkant en de pootjes! De poten zijn leverbaar in drie grijstonen Epoxy óf kleurrijk in Leolux lak. Voor de zitkuip kunt u kiezen uit maximaal twee materialen of kleuren! L50 x B63 x H88 cm, zithoogte 47 cm
Artikelnummer278188
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^