MDF Italia Achille stoel

De Achille stoel heeft een tijdloos en universeel design wat in ieder interieur prachtig staat!
€ 914,00
Vanaf € 914,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Achille stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Achille stoel

De MDF Italia Achille stoel is een heerlijk comfortabele eetkamerstoel die luxe en rust uitstraalt. De stoel is ontworpen door Jean-Marie Massaud en is vernoemd naar de beroemde Griekse held Achilles, die bekend stond om zijn kracht en elegantie.

De stoel is gemaakt van metalen buizen, geschuimd met polyurethaanrubbers en keuze uit diverse stoffen en kleuren. De bekleding is volledig afneembaar en bedekt de volledige stoel. De Achille is praktsich en stapelbaar en is daarom een perfecte mix van uitstraling en comfort. Geschikt voor woon- en projectruimtes.

De Achille is verkrijgbaar met of zonder armleuningen.

Afmetingen:

Stoel met armleuningen:

L58 D56 H75 ZH46 cm

Stoel zonder armleuningen:

L56 D52 H75 ZH47 cm

Artikelnummer278496
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^