Montis Back Me Up stoel

De eetkamerstoel voor extra ondersteuning in het dagelijks leven: de Back Me Up stoel van Montis

  • Comfortabele stoel voor uren tafelplezier
  • Geeft jouw lichaam de benodigde ondersteuning
  • Stel naar wens samen in jouw favoriete stof- en ledersoort

€ 1.101,00
Vanaf € 1.101,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Back Me Up stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Back Me Up stoel ondersteunt je in het dagelijks leven. De rugleuning biedt een zachte vering precies waar nodig. Het hoogwaardige schuim van de zitting en de rug biedt verrassend veel comfort. Zo is het mogelijk om uren lang comfortabel te tafelen in deze stoel.

Ontdek deze eigentijdse stoel met zijn geweldige zitcomfort. Back Me Up is verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten. Het is ook mogelijk om de houten poten in eiken of notenhout uit te voeren. De eiken poten zijn tevens in een blanke lak, witte olie of met een zwarte gebeitste afwerking verkrijgbaar.

Artikelnummer285630
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Arian Brekveld

Arian Brekveld

Arian Brekveld studeerde in 1995 af aan de design academy Eindhoven. Zijn ontwerpen kenmerken zich door heldere en klare lijnen. Het resultaat is een bescheiden vormgeving die mede wordt gedefinieerd door smaakvol en intelligent kleur- en materiaalgebruik. Brekvelds ontwerpen behoren tot de collectie van verschillende musea.

^