Montis Luna stoel

De Luna is een van de meest comfortabele eetkamerstoelen van Montis!

  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Ruime mogelijkheden in onderstellen
  • Eetkamerstoel met uniek zitcomfort

€ 1.504,00
Vanaf € 1.504,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Luna stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montis Luna stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De eetkamerstoel Luna van het merk Montis. Deze collectie van Montis is ontworpen door het Duitse Formstelle. Het ontwerp achter deze stoel is redelijk eigenaardig: de eetkamerstoel is ontworpen volgens een innovatieve denkwijze. De eetkamerstoel karakteriseert zich door de genuanceerde vormen en verfijnde stiknaden.

Eetkamerstoel Luna is leverbaar in zeer veel stof- en hoogwaardige leersoorten uit de collectie van Montis. Voor het onderstel van het meubel is er een keuze mogelijk uit allerlei verschillende soorten, van bijvoorbeeld een metalen 4-poot tot houten draaionderstel. Beleef het weergaloze zitcomfort en ontdek de vele mogelijkheden van de Montis eetkamerstoel Luna.

Artikelnummer324611
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^