Montis Spica stoel

Een echte klassieker van Montis: De Spica stoel

  • Comfortabele eetkamerstoel
  • Het unieke design trekt de aandacht in ieder interieur
  • Stel de stoel naar wens samen

€ 709,00
Vanaf € 709,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Spica stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montis Spica stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Spica eetkamerstoel heeft elegante en zwierende lijnen en is een tijdloos design in ieder interieur! Spica is verkrijgbaar in zowel stof als leder en de poten zijn uitgevoerd in Gepoedercoat metalen buis (poten maken onderdeel uit van romp) zwart of mat chroom.

De Spica stoel van Montis heeft een elegant design. De slanke poten en de ergonomische rugleuning vormen zwierige lijnen. Het onderstel draagt de comfortabele zitting. De Spica stoel is een ware blikvanger in ieder interieur.

Spica is verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten. Stel de eetkamerstoel naar wens samen.

Artikelnummer279587
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^