Muuto Linear Steel stoel

De prachtige Linear stoel van Muuto!

  • Geschikt voor aan de eettafel of als tuinstoel
  • Gemaakt van verzinkt staal
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Stapelbare stoel

€ 335,00
Vanaf € 335,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Linear Steel stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Muuto Linear Steel stoel

Design: Thomas Bentzen

De Muuto Linear stoel is onderdeel van de Linear Steel serie van het merk. Deze stoel past perfect bij de Muuto Linear tafel. Deze stalen stoel is zeer geschikt voor in de tuin. Het ontwerp bestaat uit strakke lijnen en elegante vormen. De lichtgebogen rugleuning zorgt voor extra comfort.

De stoel is gemaakt van verzinkt staal en is voorzien van een matte poedercoating. Deze poedercoating is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk: zwart, off-white, dark green en burnt orange. De stoel is stapelbaar, waardoor ze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden.

Artikelnummer327425
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

^