Rolf Benz 641 stoel

De Rolf Benz 641 stoel is gebaseerd op de 640 stoel van Rolf Benz, maar dan in een modern jasje!

  • Stoel met een heerlijk zacht zitcomfort
  • Bekleding met plooivorming
  • Zorgt voor een gezellige sfeer in iedere ruimte
  • ACTIE! Alle stofsoorten voor één prijs

€ 1.309,00
Vanaf € 1.309,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Rolf Benz 641 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Rolf Benz 641 stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: This Weber en Labsdesign

De Rolf Benz 641 stoel is de trendy versie van de Rolf Benz 640 stoel. De 641 heeft een zacht zitcomfort en een unieke bekledingslook. De plooivorming geeft de eetkamerstoel een nonchalant uiterlijk en zorgt voor een gezellige sfeer in iedere woonkamer. De binnenzijde van de kuip kan anders worden bekleed dan de buitenzijde waardoor u een unieke, eigen look kunt creëren.

De stoel 641 zelf samenstellen


De 616 kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten, en in diverse kleuren. Ook is het mogelijk om de binnenwand van de kuip in een andere kleur of materiaal te bekleden dan de buitenschaal. Daarnaast is de stoel verkrijgbaar in twee zithoogten en met een houten of metalen poot (met of zonder draaifunctie). Hierdoor kunt u de stoel geheel naar eigen wens samenstellen. Informeer vrijblijvend bij ons naar de vele mogelijkheden van de Rolf Benz 641 stoel!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
83 x 58 x 60 cm

Artikelnummer295401
Rolf Benz

Rolf Benz

Rolf Benz kent een uitgebreid assortiment banken, fauteuils, stoelen, eettafels, salontafels, verlichting, tapijten en woonaccessoires. Rolf Benz timmert sinds 1964 aan de weg en kenmerkt zich door zijn stijlvolle wooncultuur, eersteklas zitcomfort, design, innovatieve functionaliteit en hoge kwaliteit “Made in Germany”.

^