Spectrum SE 69 stoel

De Spectrum SE 69 stoel is een klassieker met een modern design!

  • Design van Martin Visser
  • Tijdloos ontwerp met een prachtig lijnenspel
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

€ 959,00
Vanaf € 959,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum SE 69 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Martin Visser - 1959

De Spectrum SE 69 stoel is na 60 jaar weer teruggekomen in de collectie van Spectrum! Deze klassieker heeft een tijdloos design en een heerlijk zitcomfort.

In de jaren '50 was er een behoefte aan modern meubilair van hoge kwaliteit en dit van Nederlandse bodem. Dit was ook één van de redenen waarom de SE 69 zo succesvol was. Nu kunnen mensen vandaag de dag ook genieten van het prachtige tijdloze design van deze eetkamerstoel!

De SE 69 heeft een vierkant buisframe met een zwarte poedercoating. De armleuningen zijn vervaardigd uit massief eiken of Amerikaans notenhout. De stoel kan gestoffeerd worden in verschillende stof- en ledersoorten.

Martin Visser en Spectrum

Martin Visser (1922-2009) is een van de meest bekende meubelontwerpers van Nederlandse bodem. Hij werkte voor de meubelafdeling van een groot warenhuis en werd daarna in 1954 gevraagd om hoofdontwerper voor Spectrum te worden. Hij was meer dan een goede aanwinst voor het merk. Zijn strakke en functionele ontwerpen zijn doorslaggevend voor Spectrum.

Artikelnummer325360
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

^