Thonet 209 stoel

De Thonet 209 stoel is een echte klassieker!

  • Een stukje meubelgeschiedenis
  • Houten frame functioneert tegelijkertijd als een rug- en armleuning
  • Ook verkrijgbaar met een gesloten rugleuning

€ 1.203,00
Vanaf € 1.203,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Thonet 209 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Thonet 209 stoel is een stijlvolle klassieker. Het gebogen houten frame vormt zowel de rug en armleuning, wat zorgt voor een intrigerend effect. De 209 is een ode aan de eerste stoel die gemaakt is van gebogen hout: de Thonet 214 stoel. De 209 bestaat netzoals zijn voorganger uit maar zes onderdelen. Dit bespaard natuurlijk in productie en transport, maar dit zorgt tevens ook voor een bijzonder effect.

De 209 is een ware klassieker en staat in vele interieurs. De Zweedse architect Le Corbusier was gefascineerd door deze stoel en gebruikte hem ook in veel van zijn inrichtingen. Volgens de architect had de stoel een 'adelelijke uitstraling'.

Deze beroemde stoel is verkrijgbaar met een open rugleuning of met een rugleuning van gevlochten riet of voorgevormd mutliplex. Dit zijn tevens ook de optie voor de zitting van de 209 stoel. Ook komt de stoel in een breed scala van kleuren en kunt u de stoel aan uw wensen laten voldoen. Vraag gerust een offerte aan als uw favoriete optie er niet tussen staat.

Artikelnummer323805
Thonet

Thonet

Een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie, Thonet, maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. Het streven van Thonet is om altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek toe te passen. Bijzondere ontwerpen zonder daarbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen.

^