Thonet S 43 stoel

De S43 van Thonet is een prachtige sledestoel!

  • Een echte klassieker
  • Minimalistisch design
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Ook beschikbaar met verschillende stofferingen

€ 399,00
Vanaf € 399,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Thonet S 43 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Thonet S 43 stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Ontwerper: Mart Stam

De Thonet S43 is een klassieke sledestoel. Het is een van de eerste sledestoelen uit de meubelgeschiedenis. Het ontwerp is typisch voor Mart Stam door zijn strakke vorm en het hoge zitcomfort. Voor dit ontwerp combineerde hij het stalen buizenframe met een zitting en rugleuning van multiplex. Hierdoor heeft de stoel een minimalistisch uiterlijk. Het frame veert met uw lichaam mee en dit zorgt voor een heerlijk zitcomfort.

Afmetingen (BxHxD):

44 x 82 x 52 cm

Artikelnummer323786
Thonet

Thonet

Een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie, Thonet, maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. Het streven van Thonet is om altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek toe te passen. Bijzondere ontwerpen zonder daarbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen.

^