Vitra Cork Family bijzettafel

Robuust en stabiel: De Cork Family van Vitra!

  • Licht en extreem duurzaam
  • Past in vrijwel iedere omgeving
  • Te gebruiken als bijzettafel of kruk

€ 459,00
Kies je uitvoering arrow
Vitra Cork Family Model A
€ 459,00
Vitra Cork Family Model E
€ 459,00
Vitra Cork Family Model B
€ 459,00
Vitra Cork Family Model D
€ 459,00
Vitra Cork Family Model C
€ 459,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Cork Family bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Cork Family bijzettafel

De Cork Family van Vitra is een uniek design van Jasper Morrison. Hij werd geïnspireerd door een autorit ten zuiden van Sevilla, waar hij omringd werd door kurkeiken. Niet alleen vond Jasper de uistraling prachtig, maar ook het feit dat kurk waterdicht is en dus niet kan rotten. Het kurk is zeer licht, maar ontzettend sterk en duurzaam. Het fluweelachtige oppervlak zorgt ervoor dat de kruk zijdezacht aanvoelt.

Het unieke materiaal zorgt voor een natuurlijk tintje in het interieur. De Cork Family is op diverse manieren te gebruiken. Een perfect meubel om accessoires op te zetten of bijvoorbeeld boeken op te leggen! Je kan het zo gek nog niet bedenken of de Cork Family komt van pas.

Waar een lange tijd geleden kurk werd gezien als oudbollig, is het hedendag een favoriet materiaal van vele designers. Je kan namelijk alle kanten op met kurk en het ziet er altijd uit als nieuw. De Cork Family is verkrijgbaar vijf diverse varianten.


Afmetingen: (diameter x hoogte):

31 x 33 cm

Artikelnummer338529
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^