Artifort Moby poef

De Artifort Moby poef is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch

  • Moderne poef met een speelse vormgeving
  • Voorzien van een klein opbergvak voor tijdschriften
  • Makkelijk te verplaatsen met de handgreep
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 698,00
Vanaf € 698,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Moby poef
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort Moby poef

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Tej Chauhan, 2018

De Artifort Moby poef kenmerkt zich door een speels design. De poef is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch. De Moby is voorzien van een klein vakje waar u tijdschriften in kunt opbergen. Daarnaast is de poef makkelijk te verplaatsen met de handgreep. De strakke, moderne poef past perfect in een hedendaags interieur.

De poef Moby zelf samenstellen
De poef is te bekleden met verschillende soorten stof, in diverse kleuren. Daarnaast kan de bovenrand uitgevoerd worden met een sierstikel in een kleur naar keuze. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Artifort Moby poef samen te stellen!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
44 x 52 x 43 cm

Artikelnummer298527
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^