Arco Tre bijzettafel

Tre is een speels bijzettafeltje van Arco!

  • Woonkamertafel van massief eikenhout
  • Leuk om samen te combineren
  • Uitvoerbaar in diverse lakkleuren

€ 648,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Tre bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Tre is een bijzettafeltje die overal inzetbaar is: alleen of als groep. Het ontwerp is geïnspireerd op het klassieke boerenkrukje. De naam Tre zegt het al: de drie poten staan centraal in dit ontwerp. Deze bijzettafel is in diverse lakkleuren verkrijgbaar.

Artikelnummer326491
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

^