Arco Utensils bijzettafel

De speelse Utensils van Arco!

  • Famillie van verschillende bijzettafels
  • Ook als verstelbare variant verkrijgbaar
  • In massief noten- of eikenhout

€ 696,00
Vanaf € 696,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Utensils bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Utensils zijn een famillie van kleine tafeltjes die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Voor werk- of woongebruik, het is allemaal mogelijk. Deze tafeltjes hebben zijn design te danken aan de klassieke bistro tafels en staan netzoals deze op een elegante voet.

Utensils zijn in verschillende hoogten verkrijgbaar en komt ook als verstelbare variant. Zo is dit leuke bijzettafeltje in hoogte aan te passen van 46 tot 74 cm.

Afmetingen (L x B x H)

  • Utensils 2 - 60 x 40 x 63 cm
  • Utensils 3 - 52 x 32 x 63 cm

Artikelnummer326791
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

^