Bert Plantagie Taj-Mahal bijzettafel

De Taj-Mahal bijzettafel staat prachtig in uw interieur!

  • Verkrijgbaar in vijf verschillende maten
  • Meerdere combineren voor een bijzonder effect
  • Tafelblad is uitvoerbaar in eiken fineer, noten fineer of dekton

€ 302,00
Vanaf € 302,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Taj-Mahal bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Taj-Mahal bijzettafel van Bert Plantagie is een bijzondere toevoeging aan uw interieur. De Taj-Mahal komt in verschillende maten en door zijn organische vormen kunt u er meerdere combineren voor een speels effect.

De Taj-Mahal bijzettafel komt in vijf verschillende maten. Het tafelblad is uitvoerbaar in eiken fineer, noten fineer of dekton en het stalen frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Afmetingen (BxHxD):

Small: 40 x 40 x 50 cm

Medium: 60 x 60 x 37 cm

Large: 55 x 100 x 32 cm

XL Low: 80 x 80 x 37 cm

XL High: 80 x 80 x 32 cm

Artikelnummer323918
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^