HAY Bowler bijzettafel

Het Bowler Bijzettafeltje is ideaal voor kleine ruimtes!

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Met een speels en praktisch handvat
  • Prachtige granieten voet
  • Gemakkelijk te verplaatsen

€ 275,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY Bowler bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Shane Schneck

De HAY Bowler bijzettafel is zeer compact en heeft een speelse vormgeving. De slanke pijler loopt door over het tafelblad, waardoor deze ook een functie kan vervullen als handvat. Zo kan de Bowler gemakkelijk verplaats worden. Het tafelblad en de steun zijn gemaakt van gepoedercoat staal, die in verschillende prachtige kleuren komen. De tafel heeft ook een granieten voet, dit geeft de tafel extra stabiliteit zonder hem al te zwaar te maken.

Artikelnummer325294
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^