Kluskens Kay bijzettafel

De Kay bijzettafel heeft een robuust en elegant design.

  • Nederlands design van Kluskens
  • Bijzettafeltjes in eikenhout of notenhout
  • In diverse afmetingen en afwerkingen verkrijgbaar

€ 435,00
Vanaf € 435,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kluskens Kay bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kluskens Kay bijzettafel

De Kay bijzettafel is vervaardigd uit massief eikenhout of notenhout. De tafel heeft een robuust en zwaar uiterlijk, maar is echter licht en kan makkelijk verplaatst worden. Dit komt doordat de binnenkant van de poot hol is. De kleine tafeltjes zijn geschikt voor vele doeleinden en kunnen met elkaar worden gecombineerd. Door de diverse afwerkingen en afmetingen kunnen er prachtige combinaties naar wens worden samengesteld. Kay is geschikt voor in ieder interieur.

Kluskens meubelcreaties


Een familliebedrijf dat sinds 1974 actief is in het produceren van houten tafels, stoelen en kasten. ieder meubel is ontworpen en vervaardigd met liefde en oog voor detail. Nederlands design is diepgeworteld in tradities en vakmanschap. Meubelen van Kluskens zijn gemaakt van natuurlijk hout, een materiaal dat warmte en rust uitstraalt.

Artikelnummer329847
Kluskens

Kluskens

Kluskens is een meubelmakerij uit Nederweert. Volgens Kluskens moeten meubels sfeer creëren maar de functie van het meubelstuk moet behouden blijven. Kluskens ontwerpt en maakt hun collectie geheel zelf in hun eigen werkplaats. Bij Kluskens werken gepassioneerde medewerkers, en dit zie je ook terug in hun collectie.

^