Montis Otis bijzettafel

De bijzettafel Otis van het merk Montis is leverbaar in twee uitvoeringen. Perfect te combineren met de Otis bank van het merk Montis.

  • Leverbaar in twee uitvoeringen
  • Te combineren met de Otis bank
  • Vijf afwerkingen beschikbaar voor eiken gefineerd

€ 651,00
Vanaf € 651,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Otis bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montis Otis bijzettafel

De bijzettafel Otis van het merk Montis is gemaakt van een gefineerde Multiplex plaat of een gelakte MDF plaat. Aan de onderzijde van de bijzettafel is een gepoedercoate metalen plaat aangebracht, om de basis van de bijzettafel te verzwaren.

Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar met verschillende uitvoeringen. Eiken gefineerd is verkrijgbaar in naturel, houtskool, gerookt, hazelnoot en kastanje. MDF zijdeglans gelakt is verkrijgbaar in RAL-kleuren, dezelfde kleuren als waarin de aluminium poten van de Otis in gelakt kunnen worden.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):
26 x 34 x 54 cm

Artikelnummer324638
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^