Muuto Halves bijzettafel

De Halves bijzettafel heeft een bijzonder ontwerp!

  • Een kunstzinnig ontwerp
  • Gemaakt van composietsteen
  • In drie verschillende kleuren verkrijgbaar

€ 365,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Halves bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: MSDS Studio

De Muuto Halves bijzettafel heeft een bijzonder ontwerp. Dit design is al een kunstwerk op zich. De ontwerpers van MSDS Studio waren geïnspireerd door het materiaal composietsteen. Dit zien we normaal terug in keukenaanrechten, maar het bleek dat dit materiaal ook zeer geschikt was voor deze bijzettafel. Dit materiaal heeft een prachtige structuur met donkere puntjes. Asymmetrie is een belangrijk element binnen dit ontwerp. De tafel heeft daarom een handig extra halfrond plateau onder het tafelblad.

Artikelnummer327415
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

^