Topform Batu tafel

De Topform Batu is een elegante tafel die in vrijwel ieder interieur past

  • Moderne salontafel met een metalen onderstel
  • Verkrijgbaar als salontafel en bijzettafel
  • Combineer meerdere tafels voor een speels effect
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 995,00
Vanaf € 995,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Topform Batu tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Topform Batu tafel

De Topform Batu tafel heeft een moderne en elegante uitstraling. De Batu serie bestaat uit een salontafel en bijzettafel. De strak gelijnde tafel oogt luchtig door het dunne tafelblad en het fijne metalen onderstel. Door het minimalistische design past de tafel in vrijwel ieder interieur. Combineer meerdere Batu tafeltjes voor een speels effect.

De tafel Batu zelf samenstellen

De Batu is verkrijgbaar als salontafel (met of zonder onderblad) en als bijzettafeltje. De tafel is naar keuze uit te voeren met een marmeren-, houten- of glasblad. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. De tafel is leverbaar in diverse maten. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Topform Batu tafel samen te stellen!

Topform
Bij Topform werkt al 60 jaar een groep liefhebbers aan de meubelen. Vakmanschap staat bij Topform centraal. Dit betekent dat elk meubel per stuk geproduceerd wordt. Door het gebruik van de beste materialen bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is elk product voorzien van geraffineerde accenten die een meubelstuk bijzonder maken.

Artikelnummer297801
Topform

Topform

Vakmanschap staat centraal bij Topform. Al meer dan 60 jaar worden de meubels door een groep liefhebbers met veel expertise geproduceerd. De ontwerpen van Topform zijn tijdloos en passen bij de laatste trends, de meubels bewegen mee met de tijd. De collectie van Topform bestaat uit tafels, stoelen, fauteuils, banken en kasten.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^