Vitra Prismatic Table bijzettafel

De Vitra Prismatic Table is een unieke bijzettafel ontworpen door Isamu Noguchi.

  • Bestaat uit drie stukken gevouwen aluminiumplaat
  • Driepotige tafel met zeshoekig blad
  • Hoogwaardige poedercoating
  • Geïnspireerd op traditionele Japanse papiervouwtechnieken

€ 649,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Vitra Prismatic Table bijzettafel lichtgrijs
€ 649,00
Vitra Prismatic Table bijzettafel donkergrijs
€ 649,00
Vitra Prismatic Table bijzettafel grijs
€ 649,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Prismatic Table bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Prismatic Table bijzettafel

De Prismatic Table heeft een geometrisch ontwerp dat zijn inspiratie vindt in de traditionele Japanse kunst van het vouwen van papier. Deze bijzettafel bestaat uit drie componenten vervaardigd van gevouwen aluminiumplaat, die vervolgens zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Deze drie componenten vormen samen een zeshoekig tafelblad.

Vitra produceert de Prismatic Table volgens het originele ontwerp van Isamu Noguchi in drie verschillende varianten, iedere variant bestaat uit een combinatie van drie verschillende grijstinten. Door meerdere Prismatic Tables samen te plaatsen kun je een boeiend, speels patroon vormen.

Afmetingen: B 41 x H 37,5 cm

Artikelnummer339539
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Isamu Noguchi

Isamu Noguchi

Isamu Noguchi was een van de belangrijkste en meest geprezen beeldhouwers van de twintigste eeuw. Naast beeldhouwwerken maakte hij ook meubels. Zijn werk kan het best omschreven worden als subtiel en tegelijk gedurfd. Door veel nieuwe culturen te ontdekken, deed Noguchi veel inspiratie op die hij later toepaste in zijn kunstwerken.

^