Eetkamertafels

  Een eetkamertafel is de plek waar u dineert, waar u een kop koffie drinkt, de krant leest, borrelt, vergadert, overlegt en nog veel meer. Een belangrijke ontmoetingsplek binnen uw interieur. Er mogen daarom terecht hoge eisen gesteld worden aan de functionaliteit, de kwaliteit en de vormgeving en uitstraling van uw eetkamertafel. Onze collectie eetkamertafels voorziet in al deze behoeften en meer! 

  Berden werkt uitsluitend met topmerken welke weer uitsluitend werken met topdesigners. Het kwaliteitsniveau is ontzettend hoog; van tekening tot productie maar ook het proces van bestelling tot levering. In onze interieurwinkels hebben wij vakkundige specialisten die u graag informeren over de beste merken en modellen. Wij hebben onder andere studiopresentaties van Leolux, Arco, Cassina, Hay en Kristalia. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en profiteer van onze laagste prijs garantie!

  216 gevonden artikelen

  216 gevonden artikelen

  Populaire eetkamertafels


  Hoewel het aanbod enorm is, zijn er enkele modellen welke wij graag voor u uitlichten. De MDF Italia Tense tafel is een strak vormgegeven tafel welke uitstekend past in een modern interieur. De Tense tafel is minimalistisch maar enorm stevig. De Arco Slim tafel is eveneens strak maar dan van fineer Eiken hout, wat zorgt voor een bijzondere uitstraling. De strakke Kristalia Nori en Sushi tafels zijn erg populair, onder andere vanwege de mogelijkheid om de tafel te verlengen en het gemak waarmee dit kan.
  De Cassina Pantheon en de Knoll International Saarinen Tulip tafels hebben inmiddels een status als design icoon verworven.

  Praktisch gebruiksgemak

  Bij de aankoop van een eetkamertafel worden er veel keuzes afgewogen; kiest u voor een rechthoekige, ronde of ovale tafel. Wat is de juiste hoogte in combinatie met uw eetkamerstoelen. Past een strakke moderne tafel beter in uw interieur of kiest u voor een meer natuurlijk materiaal zoals hout of steen. Wordt het blad krasbestendig of juist zacht. Wat is de ideale breedtemaat en welke afmeting is het beste voor 8 personen om ruim te zitten...
  Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuzes, ze tonen u de mogelijkheden en laten u deze ervaren. Met ruim 115 jaar ervaring begeleiden wij u naar een succesvolle aankoop!

  Advies

  Voor al uw vragen, offerteaanvragen of interieuradvies kunt u bij ons terecht! Bezoek een van onze winkels of bel naar: +31(0) 77 - 358 0668.
  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn