Eettafels | wij gaan aan tafel genieten

De eettafel is de plek waar je dineert, een kop koffie drinkt, de krant leest, borrelt en nog veel meer. Het is een belangrijke ontmoetingsplek binnen jouw interieur. Er mogen daarom terecht hoge eisen gesteld worden aan de functionaliteit, de kwaliteit en de vormgeving en het uiterlijk van jouw eettafel. Onze collectie design eetkamertafels voorziet in al deze behoeften en meer!

Berden Wonen werkt uitsluitend met topmerken die enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Deze topmerken werken met de beste designers. In onze woonwinkels hebben wij vakkundige interieuradviseurs die je graag informeren over de beste tafels per merk. Wij hebben onder andere de volgende designmerken in ons assortiment; Leolux, Arco, Cassina, HAY en Kristalia.

Producten 1-20 van 205

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 205

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Populaire eettafels

Het aanbod bij Berden Wonen met betrekking tot eetkamertafels is enorm. Vele bekende design merken zijn vertegenwoordigd. Enkele merken springen enorm uit tussen de vele eettafels. Zo vallen de HAY eettafels op omdat zij zeer moderne tafels voeren met een industriële look. Bij de Leolux eettafels zie je precies de visie van Leolux terugkomen, namelijk ‘wonen is kunst’. De tafels stralen luxe uit en zijn ontworpen met oog voor kunst, dat past in ieders woonkamer. Ook vind je bij ons de prachtige Arco eettafels met gewoon een beetje extra’s. Wanneer je van natuurlijke materialen houd, zijn dit de perfecte tafels voor in jouw interieur.

Praktisch gebruiksgemak van onze eettafels

Bij aankoop van een eetkamertafel worden veel keuzes afgewogen; kies je voor een rechthoekige, ronde of ovale tafel? En wat is de juiste hoogte in combinatie met je eetkamerstoelen? Lees hierover onze tips en advies. Past een strakke moderne tafel beter in jouw interieur of ga je voor een meer natuurlijk materiaal, zoals hout of steen? Ook kun je vragen hebben over welk materiaal het meest geschikt is voor jouw gebruikstype. Wat is de ideale breedte? Welke afmeting is het beste voor 8 personen om ruim te kunnen zitten? Het zijn vragen waarop wij een antwoord hebben.

Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Zij tonen je de mogelijkheden en laten je het gebruiksgemak ervaren. Wij begeleiden je graag naar een succesvolle aankoop!

Uitschuifbare eettafels of tafels met verlenging

Dineer je niet altijd met een grote groep vrienden of familie, maar wil je wel de mogelijkheid hebben om plaats te bieden voor bezoek? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een uitschuifbare design eettafel. Diverse merken hebben in hun assortiment een uitschuifbare eettafel. In veel gevallen kan de tafel voorzien worden van meerdere verlengstukken. Zo maak je de tafel zo lang als je zelf wilt.

Design eettafel kopen bij Berden Wonen

Bekijk de volledige collectie eettafels online bij Berden Wonen. Bezoek ook een van onze woonwinkels waar je een kleine greep uit de collectie kunt vinden. We adviseren je alvorens je bezoek eerst contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je de gewenste design eettafel kunt vinden.

^