Acerbis Maestro tafel

Een houten sculptuur: de Maestro tafel

  • Italiaans design van Acerbis
  • Verkrijgbaar in vier verschillende maten
  • In essen- of notenhout uitvoerbaar

€ 9.831,00
Vanaf € 9.831,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Acerbis Maestro tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Acerbis Maestro tafel

De levendige identiteit van de Maestro-tafel werd ontworpen door Gianfranco Frattini. Het favoriete materiaal van Frattini speelt de hoofdrol in dit ontwerp: de tafel is gemaakt van massief essen- of walnotenhout. Hij werd geïnspireerd door Japanse meubeldesign en ontwierp deze prachtige tafel met verticale latten.

De Maestro tafel bestaat uit een onderstel en tafelblad van massief zwart essenhout of donker gebeitst walnoot. Het donkere hout benadrukt het prachtige lattenontwerp van het onderstel.

Afmetingen (LxBxH):
90 x 250 x 73 cm
100 x 300 x 73 cm
100 x 350 x 73 cm
120 x 350 x 73 cm

Een sculptuur van hout. Maestro is een ontwerp van Gianfranco Frattini. Hij werd geïnspireerd door Japans meubeldesign en bedacht het ontwerp voor deze prachtige eettafel. De tafel is gemaakt van massief essen- of walnotenhout en heeft bijzondere details van verticale latten.

De Maestro tafel is uitvoerbaar in massief zwart essenhout of donker gebeitsts walnoot.

Afmetingen (LxBxH):
90 x 250 x 73 cm
100 x 300 x 73 cm
100 x 350 x 73 cm
120 x 350 x 73 cm

Artikelnummer330655
Acerbis

Acerbis

Acerbis is een Italiaanse meubelfabrikant, waarbij duurzaamheid voorop staat. Met 150 jaar expertise is het bedrijf een echte pionier op het gebied van modern en innovatief Italiaans design. Door de constante alertheid op de snel veranderende samenleving, ontstaat er een prachtige collectie vol functionele en stijlvolle ontwerpen.

^