Acerbis Maxwell tafel

Een statement in je eethoek: de Maxwell tafel

  • Italiaans design van Acerbis
  • Grote eetkamertafel van marmer
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Mogelijk in groen, rood en wit

€ 16.197,00
Vanaf € 16.197,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Acerbis Maxwell tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een grote tafel gemaakt van steen en metaal. Het tafelblad van de Maxwell tafel is twee centimeter dik met taps toelopende randen, ondersteund door een houten paneel. De poten hebben een prachtige V-vorm en trekken de aandacht in dit ontwerp.

Maxwell is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De tafel is uitvoerbaar in wit, rood en groen marmer. Het is ook mogelijk om de ronde variant samen te stellen met een draaiplateau.

Afmetingen (LxBxH):
Ø180 x 75 cm
Ø200 x 75 cm
200 x 200 x 75 cm
240 x 125 x 75 cm
300 x 125 x 75 cm

Artikelnummer330678
Acerbis

Acerbis

Acerbis is een Italiaanse meubelfabrikant, waarbij duurzaamheid voorop staat. Met 150 jaar expertise is het bedrijf een echte pionier op het gebied van modern en innovatief Italiaans design. Door de constante alertheid op de snel veranderende samenleving, ontstaat er een prachtige collectie vol functionele en stijlvolle ontwerpen.

^