Arco Base tafel

De Arco Base tafel is een echt statement in iedere eethoek!

  • Een prachtige eettafel met een robuuste uitstraling
  • Past perfect in ieder interieur
  • Vervaardigd uit hout en beton

€ 5.639,00
Vanaf € 5.639,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Base tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Base tafel

Designer Jorre van Ast

De Base is een echt basisstuk voor iedere eethoek. De prachtige tafel is gemaakt van massief eikenhout en beton. Dit geeft de tafel zijn robuuste uitstraling. Hout en beton zijn stevige, duurzame materialen. De Base is verkrijgbaar als rechthoekige variant en in andere vormen. Zo zijn de Arco Base Oval, Base Round en bijpassende Base Bench verkrijgbaar. Ook is de Base tafel als statafel (95 of 105 cm) mogelijk. De Arco Base is onderdeel van de Local Wood-collectie. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit het gebied vlakbij de fabriek. De pootjukken zijn te plaatsen op verschillende plekken; op 22, 32, 42 of 52 cm vanaf de kopse zijde. U kunt de betonvoet tegen een meerprijs ook in andere kleuren laten uitvoeren. De tafel is verkrijgbaar in diverse beitskleuren of kan met olie afgewerkt worden.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):

  • 240 x 100 x 75
  • 280 x 100/120 x 75
  • 330 x 105/120 x 75
  • 360 x 105/120 x 75

Artikelnummer329811
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

^