B&B Italia Link tafel

Bijzonder in zijn eenvouding; dat is de B&B Italia Link tafel!
€ 6.782,00
Vanaf € 6.782,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Link tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Link tafel
esign: Jakob Wagner De B&B Italia eettafel Link is uit één stuk vervaardigd, zonder naden dus en dat maakt deze eettafel uniek. De Link eettafel is gemaakt van het composietmateriaal Cristalplant® dat superglad en enorm sterk is. Een design met karakter dat past in vrijwel wel alle interieurs! Productinformatie Materiaal: Cristalplant® Kleur: wit Afmetingen Eettafel Link TLK190: breedte 90 cm x lengte 190 cm x hoogte 73 cm Eettafel Link TLK250: breedte 100 cm x lengte 250 cm x hoogte 73 cm
Artikelnummer273217
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Jakob Wagner

Jakob Wagner

De in Kopenhagen geboren Jakob Wagner is een designer met een breed scala aan bekroonde pruducten. Zijn ontwerpen kenmerken zich door minimalistisch design dat volgens Wagner op een speelse manier de essentie van het product belichaamt. Hij ontwierp producten voor merken als B&B Italia en Louis Poulsen.

^