Bert Plantagie Cervo tafel

De prachtige Cervo tafel, een aanwinst voor uw interieur en ook nog eens heel functioneel

  • Een uitschuifbare tafel verkrijgbaar in drie lengtes
  • In noten, eiken, dekton of keramiek te leveren
  • Kies verder uit diverse afwerkingen en opties
  • Vraag online een offerte aan voor uw favoriet

€ 2.999,00
Vanaf € 2.999,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Cervo tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Bert Plantagie Cervo tafel

Wie zegt dat design en functionaliteit niet samen kunnen gaan? De Bert Plantagie Cervo eetkamertafel bewijst het tegendeel. Met deze prachtige tafel creëert u in een handomdraai meer ruimte door middel van het uitschuifblad.

De Bert Plantagie uitschuiftafel: Cervo

Een prachtige design eettafel die ook nog eens enorm functioneel is. De Cervo eetkamertafel laat zien dat een mooie tafel ook in alle gemakken kan voorzien. Zo verlengt u de tafel snel met 70 cm, waardoor er ineens ruimte is voor 2 personen meer. De tafel is verkrijgbaar in eiken of noten olie/lak premium of noestig. Past een houten tafel niet bij u? Dan kunt u ook kiezen voor Dekton of Keramiek. De afwerkingsmogelijkheden en opties zijn eindeloos.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wenst u een offerte voor uw favoriete uitvoering? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Artikelnummer321891
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^