Bert Plantagie Roman tafel

De Roman tafel van Bert Plantagie heeft een prachtige herkenbare vorm!

  • Uitvoerbaar met een kiezel of steen vormig tafelblad
  • Mogelijk in vijf verschillende formaten
  • Industrieel design

€ 2.502,00
Vanaf € 2.502,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Roman tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Bert Plantagie Roman tafel

Tafel Roman van Bert Plantagie heeft een modern design met een industrieel tintje. De eettafel komt in twee verschillende herkenbare vormen, kiezel of steen. Het is mogelijk om de tafel uit te voeren met een voet of twee poten, in een van de verschillende lakkleuren van Bert Plantagie. Het tafelblad is uitvoerbaar in geolied eikenhout of notenhout.

Artikelnummer333014
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^