Carl Hansen CH002 tafel

De praktische CH002 tafel is zo ontworpen dat deze in kleine ruimtes helemaal tot zijn recht komt!

  • Een ontwerp van Hans J. Wegner
  • Bij een groter gezelschap makkelijk uit te breiden
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!

€ 3.181,00
Vanaf € 3.181,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH002 tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Hans J. Wegner

Wegner ontwierp in 1982 de CH002, de kleinste van twee eettafels die hij in datzelfde jaar heeft gemaakt. Het functionele ontwerp benadrukt de filosofie van de ontwerpen doordat het een aantrekkelijke oplossing biedt voor moderne interieurs.

De CH002 tafel van Carl Hansen bij Berden

De CH002 is zo ontworpen dat deze in kleinere ruimtes past en ook voor een groot tafelgezelschap eenvoudig kan worden uitgebreid met twee bladen. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten en afwerkingen. Heeft u reeds een voorkeur, dan kunnen wij u vrijblijvend een mooie offerte aanbieden. Ook voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Artikelnummer314321
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^