Carl Hansen CH327 tafel

De CH327 tafel van Carl Hansen is een prachtig design ontworpen door Hans J. Wegner!

  • Een delicate tafel met oog voor detail
  • Twee formaten mogelijk en verkrijgbaar in diverse houtsoorten
  • Door toevoegen van losse bladen te verlengen
  • Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

€ 4.572,00
Vanaf € 4.572,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH327 tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Hans J. Wegner

De door Hans J. Wegner ontworpen CH327 tafel werd aan de collectie toegevoegd in 1962 . Het verfijnde design bestaat volledig uit natuurlijke materialen met elegante lijnen en een scherp oog voor elk complex detail.

Carl Hansen De CH327 tafel bij Berden

De CH327 tafel is bij Berden verkrijgbaar. U heeft de keuze uit twee afmetingen en de tafel is leverbaar in diverse houtsoorten. Voor meer informatie of een scherpe offerte voor uw favoriet kunt u contact opnemen met ons opnemen.

Artikelnummer314304
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^