Carl Hansen CH337 tafel

De zeer praktische CH337 tafel is een echte blikvanger in diverse interieurs!

  • De compacte tafel is zeer geschikt voor kleine eetkamers
  • Door de uitbreidingsopties ook te gebruiken met een groot gezelschap
  • Leverbaar in diverse uitvoeringen
  • Voor meer info neemt contact met ons op!

€ 4.650,00
Vanaf € 4.650,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH337 tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Hans J. Wegner

Dit prachtige, massieve houten CH337-tafelconcept werd door Hans J. Wegner ontworpen in 1962. De CH337 is ideaal door zijn compacte design. Zo past de tafel namelijk in kleinere ruimtes, maar is deze met een groter tafelgezelschap ook te gebruiken door de uitbreidingsmogelijkheden!

Berden en de Carl Hansen CH337 tafel

Bent u nieuwsgierig geworden naar de uitvoeringen waarin de CH337 tafel verkrijgbaar is of wenst u een scherpe offerte voor uw favoriet? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Artikelnummer314330
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^