Carl Hansen CH338 tafel

De CH338 tafel is een prachtig ontwerp met diverse uitbreidingsopties

  • Dit ontwerp van Wegner is zeer veelzijdig door de diverse opties
  • Diverse houtsoorten en afwerkingen mogelijk
  • Makkelijk te onderhouden
  • Neem voor meer info contact met ons op

€ 3.876,00
Vanaf € 3.876,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH338 tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Carl Hansen CH338 tafel

Designer Hans J. Wegner

In 1962 werd deze prachtige CH338-eettafel ontworpen door Hans J. Wegner. De tafel vervaardigd uit gewelfd en massief hout maakt deel uit van een stijlvolle serie met verschillende uitbreidingsopties. Hierdoor kunt u de tafel geheel aanpassen aan de gelegenheid.

Carl Hansen CH338 tafel bij Berden

De CH338 tafel van Carl Hansen kunt u bij Berden bestellen. Mocht u reeds een voorkeur hebben qua uitvoering, vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Ook voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze interieuradviseurs helpen u graag!

Artikelnummer314316
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^