Carl Hansen CH339 tafel

Deze elegante en veelzijdige CH339 tafel van Carl Hansen is een echte blikvanger in uw interieur

  • Ontworpen door Hans J. Wegner
  • Mogelijk voor zowel een klein als groot gezelschap door toevoeging van losse bladen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Informeer naar de mogelijkheden & de prijs!

€ 4.333,00
Vanaf € 4.333,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH339 tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Carl Hansen CH339 tafel

Designer Hans J. Wegner

De elegante en functionele CH339 eettafel maakt deel uit van een serie ontworpen door Hans J. Wegner in 1962. De serie heeft een reeks prachtige organische vormen - inzetbladen bieden extra flexibiliteit voor dineren in grote groepen of een klein gezelschap.

Carl Hansen CH339 tafel bij Berden

De CH339 tafel van Carl Hansen & Son is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en afwerkingen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op met onze interieursadviseurs! Indien u reeds een favoriet heeft en een mooie offerte wenst, dan horen wij natuurlijk ook graag van u!

Artikelnummer314327
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^