Fritz Hansen Analog tafel

De Analog tafel zorgt voor urenlang tafelplezier!

  • Een bijzondere vorm die zorgt dat iedereen gezien wordt
  • Uitvoerbaar met een wit, eiken of walnoten tafelblad
  • In drie verschillende maten verkrijgbaar

€ 1.725,00
Vanaf € 1.725,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen Analog tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Jaime Hayon

De Fritz Hansen Analog eettafel heeft een unieke vorm. Deze vorm is bedacht door de drie klassieke vormen samen te voegen; elips, cirkel en ovaal. Deze combinatie zorgt voor de ideale eettafel.

Iedereen kan gemakkelijk plaatsnemen aan deze tafel en hiervan is de naam Analog tot stand gekomen: geen gesprekken via digitale wegen, maar gewoon 'analoog' aan deze prachtige eettafel. De tafel bevordert openhartige gesprekken en zorgt voor gezelligheid rondom de tafel.

Afmetingen (LxBxH):

JH43 - 130 x 105 x 72 cm

JH63 - 185 x 105 x 72 cm

JH83 - 245 x 105 x 72 cm

Uitvoeringen:

Wit gelamineerd tafelblad - met naturel eiken poten

Eiken fineer tafelblad - met naturel of zwarte eiken poten

Walnoten fineer tafelblad - met walnoten poten of zwart eiken poten

Artikelnummer325052
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

Jaime Hayon

Jaime Hayon

De Spaanse kunstenaar en designer Jaime Hayon ontwerpt meubelen voor bekende merken. Al zijn ontwerpen stralen creativiteit uit en vallen op door het materiaal gebruik en vakmanschap. Zijn visie vervaagt de lijnen tussen kunst, decoratie en design. Hierdoor is hij een van de meest invloedrijke designers van de laatste eeuw.

^