Knoll Studio Grasshopper tafel

De Knoll Studio Grasshopper heeft een luchtig, minimalistisch design

  • Geschikt voor in de eetkamer of in de vergaderruimte
  • Met een rond of rechthoekig tafelblad
  • Past door het eenvoudige design in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 4.041,00
Vanaf € 4.041,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Knoll Studio Grasshopper tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Piero Missoni, 2017

De Knoll Studio Grashopper tafel ontleent zijn naam aan de sprinkhaan vanwege dezelfde hoekige poten. De tafel oogt luchtig door het dunne tafelblad en het slanke onderstel. Door de minimalistische vormgeving past de Grasshopper in vrijwel ieder interieur. Ook geschikt voor in een vergaderruimte.

De tafel Grasshopper zelf samenstellen
De Grasshopper tafel is zowel geschikt voor in de eetkamer als in een vergaderruimte. Verkrijgbaar met een rond of rechthoekig tafelblad en in verschillende afmetingen. Voor het tafelblad heeft u de keuze uit marmer, glas of hout. De poten zijn verkrijgbaar in chroom of zwart gelakt.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Knoll Studio Grasshopper tafel samen te stellen!

Artikelnummer301406
Knoll

Knoll

Al meer dan 80 jaar volgt Knoll de Bauhaus-ontwerpfilosofie, moderne meubels moeten een aanvulling zijn op een ruimte en moeten er niet mee concurreren. Bij Knoll is modern design het uitgangspunt, waarbij hun passie wordt gedeeld over de hele wereld. Vakmanschap en technologie komen hierin samen door het gebruik van design.

^