MDF Italia Extension tafel

MDF Italia Extension tafel
€ 4.942,00
Vanaf € 4.942,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Extension tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15
MDF Italia Extension tafel
Artikelnummer283039
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

Bruno Fattorini

Bruno Fattorini

Bruno Fattorini is geboren in Domodossola, Italië in 1939. Na zijn studie nam Bruno Fattorini in 1992 MDF Italia over dat hij vervolgens 15 jaar lang leidde.Zijn visie op minimalisme was baanbrekend: het leek eerder een toevoeging te zijn dan iets afnemen. Zijn eenvoudige ontwerpen tonen respect voor de extreme eenvoud van meubelen.

^