MDF Italia S Table

De S-Table is een echte eyecatcher in ieder interieur

  • Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook erg functioneel
  • De tafel heeft zijn naam te danken aan het S-vormige onderstel
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

€ 3.548,00
Vanaf € 3.548,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia S Table
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een ronde of ovale tafel met een onderstel bestaande uit een S-vormige gedraaid statief. Mooi en functioneel tegelijk. Dat is de S Table van MDF Italia.

De MDF Italia S-Table

De S Table bestaat uit een ronde en ovale collectie tafels met een gedraaide poot die gevormd is als de letter S. Verkrijgbaar in Cristalplant in mat wit of Ceramilux in hoogglans zwart.

Het blad is voor een wit onderstel leverbaar in helder- of extra licht glas, helder- of extra licht gehard glas, houten vezelplaat van middelmatige hardheid gelakt in mat wit met kras bestendige afwerking óf in Cristalplant in mat wit. Voor een zwarte voet is het blad verkrijgbaar in grijs gerookt getemperd glas.

Cristalplant is een combinatie van natuurlijke mineralen, polyester en acryl polymeren en is 100% recyclebaar. Caremilux bestaat uit natuurlijke mineralen en polyester hars.

U kunt kiezen uit verschillende afmetingen wat betreft de ronde uitvoering. Tevens is er een ovale variant. De hoogte is afhankelijk van het materiaal.

  • Afmetingen ronde tafel in cm (diameter x hoogte): 126, 140, 156 en 175 x 71 en 73
  • Afmetingen ovale tafel in cm (lengte x breedte x hoogte): 210 x 150 x 71 en 73

Meer informatie kunt u vrijblijvend opvragen.

Artikelnummer278527
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

Xavier Lust

Xavier Lust

Xavier Lust is een Belgische designer die sinds 1990 interieurs, meubels en accessoires ontwerpt in samenwerking met toonaangevende meubelbedrijven zoals Extremis en MDF Italia. Met zijn ontwerp van de Grande Table voor MDF Italia won hij de Compassa d'Oro, een belangrijke Italiaanse designprijs.

^