MDF Italia Tense Curve tafel

De elegante en functionele Tense tafel is met de komst van de Tense Curve nu nog uitgebreider!

  • De Curve is voorzien van gebogen randen
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen
  • Toe te passen in verschillende ruimtes
  • Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan!

€ 4.640,00
Vanaf € 4.640,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Tense Curve tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Piergiorgio Cazzaniga & Michele CazzanigaDe MDF Italia Tense, de functionele en verfijnde tafel, breidt zijn al brede collectie uit met een gloednieuwe variant: de Tense Curve, met een zacht en gebogen silhouet.

MDF Italia Tense Curve tafel

De nieuwe Curve is verkrijgbaar in verschillende afmetingen in de volgende materialen: white resin, reconstructed stone and marble, diamond, wood en carbon. Wenst u meer informatie of wilt u een scherpe offerte voor uw favoriet? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer315163
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^