Muuto Base tafel

Back to basic met de Base eettafel!

  • Prachtige eenvoudige eettafel
  • Scandinavisch design van Muuto
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen

€ 1.149,00
Vanaf € 1.149,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Base tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Muuto Base tafel

Design: Mika Tolvanen

De Muuto Base eettafel heeft een simplistisch design. Ontwerper Mika Tolvanen wou een eenvoudige tafel ontwerpen, waar de essentie van de tafel de hoofdzaak is. Deze tafel heeft een slank design, zonder dat dit wegneemt van de stevigheid van de constructie.

Het onderstel kan uitgevoerd worden met een matzwartte of matwitte acrylverf. Het tafelblad is verkrijgbaar in wit of zwart laminaat. De multiplex lagen zijn aan de rand van het tafelblad zichtbaar.

Afmetingen (LxDxH)
140 x 80 x 73 cm
160 x 80 x 73 cm
190 x 85 x 73 cm
250 x 90 x 73 cm
Ø90 x 73 cm

Artikelnummer327386
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

^