Muuto Workshop tafel

De minimalistische Workshop eettafel!

  • Scandinavisch design van Muuto
  • Verkrijgbaar in twee afmetingen
  • Uitvoerbaar in diverse kleuren

€ 1.495,00
Vanaf € 1.495,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Workshop tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Cecilie Manz

De Muuto Workshop tafel heeft een krachtig en eenvoudig design. De subtiele details en het eenvoudige design staan centraal. Deze eikenhouten tafel staat in vele interieurs geweldig. Het tafelblad is in het frame verwerkt en sluit perfect aan. Wanneer er wordt gekozen voor twee verschillende kleuren, ontstaat er een interessant beeld.

Workshop is uitvoerbaar in zwart, grijs en eiken. De tafel is uitvoerbaar in twee verschillende afmetingen.

Afmetingen (LxDxH)
140 x 92 x 73 cm
200 x 92 x 73 cm

Artikelnummer327388
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

Cecilie Manz

Cecilie Manz

Cecilie Manz is een Deense designer die al vroeg in aanraking kwam met de wereld van design. Haar ouders waren namelijk beide kunstenaars. Na haar studio aan de kunstacademie van Kopenhagen richtte ze in 1998 haar eigen studio op. Hier maakte ze nationaal als internationaal naam door haar glas, licht en meubelontwerpen.

^