Pilat&Pilat Brugt tafel

De Pilat&Pilat Brugt eetkamertafel heeft een prachtig visgraatmotief

  • Ranke tafel die zeer stevig staat
  • Vervaardigd uit hout en staal
  • Leverbaar in diverse afmetingen en houtsoorten
  • Past in vrijwel iedere interieurstijl

€ 2.885,00
Vanaf € 2.885,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Brugt tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Gjalt Pilat, 2019

De Pilat&Pilat Brugt is een ranke, maar stevige eetkamertafel. Het houten blad van 4 cm dik is voorzien van een bijzonder visgraatmotief. Het frame is vervaardigd uit staal. Het minimalistische design is een lust voor het oog.

De tafel Brugt samenstellen
De tafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen en in drie verschillende houtsoorten; eiken, iepen en walnoot. Het frame is vervaardigd uit staal en leverbaar in diverse kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Pilat&Pilat Brugt tafel samen te stellen!

Afmetingen (LxBxH)
180 t/m 300 x 100 x 76 cm

Artikelnummer306400
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^