Pilat&Pilat Dirk Jisk tafel

De Pilat & Pilat Dirk Jisk is een moderne tafel met een minimalistische vormgeving

  • Tijdloze tafel met een uniek design
  • Houten tafelblad en stalen onderstel
  • Tafelblad is verkrijgbaar in vier vormen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 3.865,00
Vanaf € 3.865,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Dirk Jisk tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pilat&Pilat Dirk Jisk tafel

Designer Gjalt Pilat, 2009

De Pilat & Pilat Dirk Jisk is een moderne eetkamertafel met een minimalistische vormgeving. Het tafelblad heeft slechts één drager waardoor er rond de tafelschikking geen gevecht ontstaat met de poten. Het tafelblad is gemaakt van 4 cm dik hout en het onderstel van staal. Kortom, de Pilat & Pilat Dirk Jisk tafel is een moderne tafel die door de eenvoudige vormgeving in vrijwel ieder interieur past.

De tafel Dirk Jisk zelf samenstellen

De tafel is leverbaar in diverse afmetingen en maatwerk is ook mogelijk. Voor het blad heeft u de keuze uit vier vormen; ovaal, rond, vierkant en rechthoekig. Het tafelblad is leverbaar in diverse houtsoorten en het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Dirk Jisk tafel samen te stellen.

Artikelnummer291428
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^