Pilat&Pilat Jelle tafel

De Jelle is uiterst geschikt voor in de eetkamer, maar ook zeker geschikt voor in een vergaderruimte

  • Door de ronde vorm heeft de tafel een rustige uitstraling
  • Vierkante poten welke overgaan in ronde poten
  • De tafel is te verkrijgen in eiken, gerookt eiken, licht iepen en walnoot

€ 3.285,00
Vanaf € 3.285,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Jelle tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pilat&Pilat Jelle tafel

De Jelle is een riante en ovale eettafel van Pilat&Pilat. Deze tafel is uiterst geschikt voor in de eetkamer, maar ook zeker geschikt voor in een vergaderruimte. Door de ronde vorm van het tafelblad heeft de tafel een uitstraling welke in tegenstelling staat van de vierkante poten. De tafel is verkrijgbaar in eiken, gerookt eiken, licht iepen en walnoot.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

250 x 117 x 76 cm

300 x 120 x 46 cm

Artikelnummer325009
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^