Pilat&Pilat Tom tafel

De Pilat & Pilat Tom eetkamertafel valt op door het assymetrische design

  • Tijdloze tafel met een strak, modern design
  • Bijzonder onderstel dat bestaat uit robuuste buizen
  • Een echte blikvanger in ieder interieur
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 3.919,00
Vanaf € 3.919,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Tom tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pilat&Pilat Tom tafel

Designer Chris Slutter, 2018

De Pilat & Pilat Tom is een moderne eetkamertafel met een stoere uitstraling. Wat meteen opvalt is het onderstel dat bestaat uit robuuste ronde buizen. Door de assymetrische constructie lijkt te zwaartekracht niet te tellen. Het tafelblad is gemaakt van 4 cm dik hout en het onderstel van staal. Kortom, de Pilat & Pilat Tom is een moderne tafel die door de strakke vormgeving in vrijwel ieder interieur past.

De tafel Tom zelf samenstellen


De tafel is leverbaar met een rechthoekig en een ovaal tafelblad. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse afmetingen, maatwerk is ook mogelijk. Het tafelblad is leverbaar in eiken, esdoorn, iepen en walnoot en het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en taupe. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Afmetingen (LxBxH)
Tom rechthoekig: 220 t/m 260 x 100 x 76 cm
Tom ovaal: 220 t/m 260 x 110 x 76 cm

Artikelnummer295980
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

Chris Slutter

Chris Slutter

Chris Slutter is een Nederlandse ontwerper. In Amsterdam heeft hij zijn eigen designstudio. Hij is zeer geïntrigeerd door het proces van hoe dingen gemaakt worden en hoe iets werkt. Daarom keert hij ook terug naar eerdere technieken. Chris creëert graag iets nieuws uit oude praktijken, wat ook te zien is in zijn ontwerpen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^