Spectrum Phill tafel

De Spectrum Phill tafel is zeer dynamisch!

  • Ontwerp van Studio Parade
  • Met opbergvakken in het tafelblad
  • In verschillende uitvoeringen

€ 3.636,00
Vanaf € 3.636,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum Phill tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Spectrum Phill tafel

Designer: Studio Parade - 2010

De Phill tafel is een ontwerp van Studio Parade in opdracht van de Design Academy Eindhoven. De Phill tafel heeft open vakken aan de weerszijden van het tafelblad. Deze vakken zijn ideaal voor het opbergen van klein materiaal zoals een boek of een laptop.

De Phill tafel komt standaard met één lade van 40 cm breed. Zeer handig voor het opbergen van kleine spullen! Ook is het mogelijk om de lade als dienblad te gebruiken op tafel. Het is mogelijk om de tafel in hoogte te verstellen door het eenvoudige pen-gat systeem. De metalen juk is dus niet alleen functioneel, maar voegt ook toe aan het prachtige design van de Phill tafel.

Dankzij de multifunctionaliteit van de Phill, is de tafel geschikt voor vele doeleinden. Eettafel, werktafel of vergadertafel; het kan allemaal.

    Afmetingen (LxB)
  • 180 x 90 cm
  • 210 x 90 cm
  • 240 x 90 cm
  • De tafel heeft een variabele hoogte door middel van het pen-gat systeem. De verschillende hoogten zijn: 70/72/74/76/78/80/82 cm

Studio Parade en Spectrum

Paulien Berendsen en Eric Sloot vormen samen Studio Parade. De ontwerpers ontmoette elkaar in de jaren '80 op de Design Acedemy in Eindhoven waar Eric zich specialiseerde in productvormgeving en Paulien in ruimtelijke vormgeving. Nadat zij afstudeerde richtten ze Studio Parade op. Het wek van het designduo kent geen grenzen: van meubelontwerpen tot grafische vormgeving en interieurinrichtingen, ze doen het allemaal. Voor de Spectrum collectie ontwierpen ze ook de Spectrum Paperback wandkast, wat inmiddels een bestseller is geworden.

Artikelnummer325412
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

^