Spectrum TE 06 tafel

De Spectrum TE 06 tafel is een prachtig ontwerp uit de jaren '60!

  • Ontwerp van Martin Visser
  • Tijdloos design dat perfect past in moderne interieurs!
  • Met verschillende tafelbladen verkrijgbaar
  • Met een prachtig driepotig onderstel

€ 1.656,00
Vanaf € 1.656,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum TE 06 tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Martin Visser - 1960

De Spectrum TE 06 tafel is een ontwerp van de bekende Nederlandse kunstenaar Martin Visser. Het ontwerp van deze tafel is zeer tijdloos en past perfect in hedendaagse interieurs. Het onderstel bestaat uit een ronde buis met drie poten en drie dragers voor het tafelblad.

Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende materialen. De tafel krijgt een bijzonder effect wanneer er voor glas wordt gekozen. Zo zijn de bladdragers volledig zichtbaar en dit zorgt voor een prachtig beeld. Ook is het mogelijk om te kiezen uit Fenix zwart of wit, Amerikaans notenfineer en eikenfineer. Ieder tafelblad, behalve bij glas, heeft een basis van berken multiplex. Deze tafel is geschikt voor vier tot vijf eetkamerstoelen.

Afmetingen:Ø130 x H74 cm

Het is mogelijk om op aanvraag de TE 06 tafel met een groter of kleiner tafelblad samen te stellen.

Martin Visser en Spectrum

Martin Visser (1922-2009) is een van de meest bekende meubelontwerpers van Nederlandse bodem. Hij werkte voor de meubelafdeling van een groot warenhuis en werd daarna in 1954 gevraagd om hoofdontwerper voor Spectrum te worden. Hij was meer dan een goede aanwinst voor het merk. Zijn strakke en functionele ontwerpen zijn doorslaggevend voor Spectrum.

Artikelnummer325411
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

^