Willisau Prato tafel

Een tafel die esthetiek en functionaliteit uitstraalt is de Prato van Willisau!

  • Verkrijgbaar in een diversiteit aan materialen
  • U heeft de keuze uit een uitschuifbare of vaste variant
  • Stel haar geheel naar wens samen
  • Vraag vrijblijvend meer informatie of een scherpe offerte aan!

€ 2.828,00
Vanaf € 2.828,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Willisau Prato tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Willisau Prato tafel

Waarom zou het onderstel waarop een tafel rust niet fragiel kunnen zijn? De Prato tafel van Willisau bewijst dat het kan. Met trots toont de Prato dan ook haar fijne lijnen. Ijzersterk door de hoogstabiele dragers waarop de tafel steunt. Een tijdloos design dat te herkennen is aan twee woorden: esthetiek met functionaliteit. De verscheidenheid aan materialen bevredigt ieders smaak en is de tafel dan ook geschikt voor elke gelegenheid!

De Prato tafel van Willisau

Prato slaat een goed figuur met uittrekbare bladen of als een vaste uitvoering. Deze tafel is niet zuinig met haar charmes, maar houdt zich discreet op de achtergrond als ze niet het centrale middelpunt is.

Spreekt de Prato u aan en wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op! Ook voor een mooie offerte voor uw favoriet kunt u onze interieuradviseurs telefonisch of per mail bereiken.

Artikelnummer318238
Willisau

Willisau

Willisau is al sinds 1928 een wereldwijd gewaardeerde tafel- en stoelfabrikanten. Met het kwaliteitslabel "Made in Switzerland" garandeert het bedrijf de grootst mogelijke kwaliteit en ambachtelijke finesse voor ieder product. Ieder product wordt speciaal en individueel geproduceerd volgens de wensen van de klant.

^