Zanotta Quaderna 2600 tafel

Een uniek exemplaar voor jouw eetkamer: De Zanotta Quaderna 2600 tafel!

  • Italiaanse architectuur
  • Uniek en tijdloos design
  • Minimalistische vorm
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 4.918,00
Vanaf € 4.918,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Zanotta Quaderna 2600 tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Zanotta Quaderna 2600 tafel, Superstudio - 1969-1972

Een prachtig design van de ontwerpstudio van Zanotta. Een super-idee is wat de Italianen het zelf noemen. Ontworpen door een groep studenten die in een tijd van kritiek de design wereld wilde verbeteren. Een tijdloos idee, waarbij strakke vormen en minimalistische lijnen centraal staan.

De tafel is verkrijgbaar in drie formaten, verder blijft het design hetzelfde! Mooie witte blokjes en zwarte lijnen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Artikelnummer330908
Zanotta

Zanotta

Zanotta, opgericht in 1954, is in de wereld van Italiaans design één van de meest toonaangevende merken. Oprichter Aurelio Zanotta heeft door zijn inzicht en wonderbaarlijke ondernemerschap van het bedrijf vanaf de jaren '60 naam gemaakt. In een kort tijdsbestek groeide Zanotta uit tot een toonaangevend Italiaans design merk.

^