B&B Italia Diesis salontafel

Tijdloos design en sterk karakter; dat is de B&B Italia Diesis salontafel!
€ 4.144,00
Vanaf € 4.144,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Diesis salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Diesis salontafel
Design: Antonio Citterio en Paolo Nava Een klassieker, deze B&B Italia Diesis salontafel. Net zoals de Diesis bank is de Diesis salontafel een tijdloos ontwerp dat staat als een huis. De verschillende opties voor het tafelblad bepalen het karakter. Neemt u statig marmer of modern glas? De ondertafel is standaard bekleed met luxueus leder. Productinformatie Materiaal: staal, marmer, glas, leder, hout, aluminium Afmetingen Breedte 150 cm x diepte 98 cm x hoogte 34 cm Breedte 190 cm x diepte 95 cm x hoogte 29 cm
Artikelnummer 273231
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Antonio Citterio & Paolo Nava

Antonio Citterio & Paolo Nava

In 1972 richtten Antonio Citterio en Paolo Nava de Citerrio-Nava studio op. Samen ontwierpen ze enkele van de meest iconische meubels binnen het Italiaans design. Enkele voorbeelden zijn de klassieke Diesis collectie voor B&B Italia en de Magister en Doralice collectie voor het Italiaanse designmerk Flexform.

^